TRIPADVISOR REVIEWS

Sie können ebenso auf Tripadvisor eine Bewertung schreiben für eine der folgende Touren:
Hieronder staan enkele reviews over Met Menno naar Jerusalem / Amazing Jerusalem Boetiektour.
Je kan er 100en meer lezen op onze Tripadvisor pagina .
Vanwege onze consistente geweldige service hebben we een
Certificaat van uitmuntendheid (Certificate of Excellence) ontvangen.

5 star ratingJeruzalem tour met Menno Super leuke rondleiding van Menno gehad. Heel erg veel geleerd over het heden en verleden van de stad Jeruzalem. Deze tour is zeker de moeite waard en ik kan hem echt aanraden.

GlobetrotterAkercity Avatar
GlobetrotterAkercity

5 star ratingeen enthousiaste gids die met passie het complexe verhaal van Israel uitlegt een enthousiaste gids die met passie het complexe verhaal van Israel uitlegt. Menno was niet te beroerd om zaken die voor ons nog onduidelijk waren (nogmaals) uit te leggen.

Saflootje Avatar
Saflootje

5 star ratingGoed georganiseerd! De tour is uitstekend georganiseerd! De voorbereiding, het vervoer, de lunch en de route door Jeruzalem waren allemaal perfect geregeld. Alles in een relaxt tempo en geen gedoe. Menno was onze gids en hij kan veel vertellen over de geschiedenis en de verschillende spots in de stad. Bovendien is hij een gezellige en enthousiaste gast. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die een dagretour vanuit Tel Aviv naar Jerzalem wil doen!

tjommeg Avatar
tjommeg

5 star ratingTour Jeruzalem donderdag 6 februari . Op de vakantie beurs in contact gekomen met Menno. Zeer enthousiast geworden over zijn tour in Jeruzalem. Afgelopen week was het eindelijk zover! Omdat wij al in Jeruzalem zelf waren kregen wij van te voren een link door gestuurd van de audiotour die de mensen van tel aviv naar Jeruzalem horen. De groep bestond uit 11 personen. Menno neemt de tijd om vragen te beantwoorden. En je ziet enorm veel van de oude stad. De tour zit goed in elkaar. Wij zijn echt super tevreden. Menno nogmaals bedankt voor de fijne dag.

Q3896JAkimm Avatar
Q3896JAkimm

5 star ratingToer door jeruzalem met menno Een echte aanrader
Menno is erg enthousiast en hij laat je alle belangrijke spots zien.
Een lekkere lunch kortom wij raden je echt aan om met menno door jeruzalem te gaan!!!!

508nelieb Avatar
508nelieb

5 star ratingGeweldig genoten van een schitterende excursie naar Jeruzalem Met een kleine groep van 8 Nederlanders zijn we onder begeleiding van Menno door Jeruzalem getrokken. Menno laat alle interessante plaatsen in Jeruzalem zien waar je niet direct met een andere excursie komt. Menno heeft een uitgebreid programma maar er wordt geen moment gehaast. Dit omdat hij de vaak verplichte stops bij souvenirwinkels achterwege laat. Menno heeft een uitgebreide kennis over de oudheid maar ook het hedendaagse Israël. Tijdens de reis van Tel Aviv naar Jeruzalem geeft hij hierover een interessante lezing. Alles is gewoon geregeld en verliep soepel. Menno laat zich niet gek maken, heeft alles onder controle en is gewoon een gezellige gast, Deze excursie is echt een aanrader!

JPMH188627 Avatar
JPMH188627

5 star ratingTour Jeruzalem Op donderdag 19 december ben ik onder begeleiding van gids Menno naar Jeruzalem gereist. Ik werd zoals afgesproken opgehaald in Tel Aviv bij Rothshild Boulevard. We waren met een klein groepje van in totaal vier man, normaal gesproken waren de groepen groter, dit betekende dat we nu meer tijd hadden om Jeruzalem te bezichtingen. Menno heeft deze tijd optimaal benut en heeft op elke plek veel kunnen vertellen over de historie, ook stond Menno open voor vragen en kon deze goed beantwoorden. Menno maakte een erg relaxte indruk, wist veel te vertellen en nam ook de tijd om je vragen te beantwoorden of om fotos te maken. Al met al was het een erg indrukwekkende leuke dag met dank aan onze gids Menno. Ik kan hem dan ook iedereen aanraden!

raou90 Avatar
raou90

5 star ratingSuper dag!! Samen met mijn moedertje van 75 de toer met Menno gedaan.was een fantastische ervaring.wat weet die man veel en boeiend te vertellen. Ik ben in 2017 vanuit Eilat naar Jeruzalem geweest maar in verhouding met deze toer was dat 10 keer niets. Ik ben nu op plekken geweest die ik toen niet heb gezien. Ik kan deze toer met Menno iedereen aanraden die het prachtige en bijzondere Jeruzalem wil bezoeken.

Esmeholadijee Avatar
Esmeholadijee

5 star ratingDag Jeruzalem Wij hebben een dag alle highlights bekeken met gids Menno. Ontzettend leuk en leerzaam. Menno legt duidelijk uit en is heel gedreven. We hebben er veel van geleerd. De dag was goed georganiseerd. We konden veel zien en tegelijkertijd hebben we een fijne pauze gehad. Echt een aanrader!

maaikekooistra Avatar
maaikekooistra

5 star ratinggeweldige excursie in Jeruzalem gehad. Wij zijn met vrienden ( groepje totaal 5 personen )in Jeruzalem geweest met gids Anneke.
Het was een geweldige dag , de olijfberg , de oude stad en Yad Vashem hebben we bezocht .
Mijn man zit in een rolstoel , het was goed te doen , alleen het afdalen via de trappen naar de Grafkerk was erg moeilijk.
Na dit bezoek aan de kerk had Anneke gelukkig een andere weg terug genomen , zonder trappen dus dat was helemaal top.
We hebben een hele fijne dag gehad en gelukkig geen stop bij een souvenirwinkel gehad , daarom hebben wij ook voor Booqify gekozen !
Je kan zelf je dag indelen en aangeven wat je graag wilt zien en dan ook nog een Nederlandse gids hebben , geweldig !!!!
ik kan het iedereen aanraden, groetjes Anita.

ajhth Avatar
ajhth